Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lionel Messi

Lionel Messi se narodil 24.6.1987 v Rosario, Santa Fe, v Argentině.

 

messi-radix.jpg

Talentovaný, zázračné dítě, čtyřikrát zvolený nejlepším fotbalistou světa a autista. O této opravdu senzační skutečnosti ze života útočníka Barcelony se do nynějška nemluvilo veřejně, aby nebyl vystaven diskriminaci. Roušku mlčení se rozhodly narušit brazilské noviny „Diario do Centro do Mundo“. To je po problémech s růstovým hormonem další bolestný fakt ze života Messiho. Argentinec byl vítán jako „člověk, který musel překonat nemoc, aby vyhrál život.“

 

Když bylo Messimu osm let, byl mu diagnostikován Aspergerův syndrom, lehčí forma autismu. Trpěly jím také takové velké osobnosti jako Isaac Newton, Albert Einstein, Michelangelo Buonarroti či Charles Darwin. Na rozdíl od běžné formy autismu, Aspergerův syndrom nezpůsobuje opožděný vývoj. Postižení touto nemocí mají problémy se sociálními kontakty, stále opakují určité úkony a mají zvláštní zájmy.

 

Chování Messiho na hřišti nejvíce potvrzuje tuto diagnózu. Autisté se vždy snaží přijmout nějaký vzorec a důsledně ho dodržovat. „Messi vždy dělá ty samé pohyby, vždy padá na pravou stranu, dribluje stále stejným způsobem a střílí přibližně podobné góly. Autisté mívají obvykle fenomenální paměť, což může také mít velký význam v kontextu Messiho sériového dobývání branek. Mohl snadno se naučit zpaměti pohyby, které potřebuje ke střílení gólů. On jednoduše opakuje naučené chování své i brankáře. Po vstupu do pokutového území už ví, jakým způsobem umístit míč do sítě. A projevuje radost s tím typickým úsměvem autisty, který splnil svůj úkol.

 

V dětství chodil ven pouze zahrát si fotbal. 

 

V jeho radixu je vidět obtížná opozice planet mezi 1. a 7.domem / Já a Ty/ a taky opozice Neptuna na Slunce z 8.domu. 

 

messi--cakry.jpg

 

 

Ascendentu ve Vodnáři je přiřazen hexagram 41.1 - Stah, úbytek,  a je to START kodon, v lince 1 je na své nejnižší frekvenci.  

 

clipboard01.jpg

 

 

 

Astrologické dvojče, / u koho autismus nebyl diagnostikován / to zn. že mají podobné aspekty planet, jen v jiných oblastech života, podobný Human Design profil / Lionela Messiho,  ale s Ascendentem v Lvu, s Descendentem v bráně 41 - spáchal sebevraždu v březnu roku 2010 emocionálně těžkém období, kdy tranzitní Saturn měl v napětí na svou Lunu. 

 

15.png

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář