Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 1. 2015

Karen Carpenter

Narozena. 2.3.1950 

Úmrtí 4.2.1983

 

karen-radix.jpg

 

Karen Carpenter - měla v 70. letech před sebou skvělou budoucnost. Se svým bratrem a jejich pěveckým duem Carpenters slavili jeden úspěch za druhým. V roce 1967 začala držet první drastickou dietu, tzv. vodní. Karen jednoduše místo jídla pila vodu. Při výšce 162 cm zhubla z váhy 64 kg na 49 kg, což byl jen začátek dalšího hubnutí. Poprvé se zhroutila na pódiu v roce 1975, kdy už vážila pouhých 36,5 kg.

Vedle pití vody v té době jedla i pilulky s hormonem štítné žlázy, které nutily tělo ke zvracení. V té době se ještě o anorexii mnohé nevědělo, tudíž nezdravé hubnutí Karen lidi příliš nezajímalo. Karen zemřela v roce 1983 ve svých 32 letech na zástavu srdce. Byla akorát po léčebném pobytu v nemocnici, kde s úspěchem přibrala 10 kg. Přestože již vážila 48 kg, tělo zdevastované anorexií nápor nevydrželo.

Opět citová planeta Luna konjunkce Pluto v opozici na Merkur konjunkce Jupiter, Slunce opozice Saturn. 

 

karen-cakry.jpg

 

 

S Isabellou Caro má společné to, že má taky velkou nerovnováhu mezi pravou a levou stranou,  kdy jedna strana je víc jak trojnásobek druhé strany. Vyostřuje nerovnováhu v jejím fyzickém temperamentu, kdy má tendenci vydávat trojnásobně víc energii, než co přijímá.  Nejméně energie má u srdeční čakry - zemřela na zástavu srdce. 

 

S dietami začala v r.1967, kdy byla pod velkým mentálním tlakem. Ascendent soláru ve LVU, vladařem soláru je Slunce, v konjunci s hrotem 3. mentálního domu, kterému odpovídá Merkur. Solární Merkur i Slunce z 8.domu /Štír/ soláru v opozici na Pluto a Uran. 2. a 8. dům hodnoty, to co ceníme, nejen majetkové, lidské i transformující. Neptun planeta klamu a iluzí v konjunkci s hrotem 6.domu zdraví a práce. 

 

 

 

 

 

 

14..png