Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 1. 2011

Fulvio Frisone

 

Fulvio Frisone se narodil 19.1.1966 s těžkým postižením a podle lékařské prognózy neměl být trvale schopen komunikovat se světem, a to ani psychicky, ani fyzicky. Díky svým rodičům a především díky neuvěřitelně vitální matce dokázal překonat svá postižení do té míry, že vystudoval universitu a stal se uznávaným jaderným fyzikem. Těžko si někdo, kdo něco takového nezažil, umí představit nekonečnou trpělivost, sílu a odvahu matky, která navzdory všemu a všem dokázala svému synovi probojovat cestu k normálnímu životu. Dnes je Fulvio Frisone odpovědným vědeckým pracovníkem nadace, nesoucí jeho jméno.

Jeho přesný čas narození bohužel není znám, ale patří ke generaci, kde Saturn v Rybách je v opozici na Uran/Pluto a způsobuje problémy v různých oblastech života, podle toho, kde tato opozice probíhá.

 

frisone-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luna v Kozorohu je z hlediska zdraví a imunity ve špatném postavení, ale jinak nepoškozené Slunce i Luna blízko sebe  dokazují harmonický vztah jeho rodičů v době jeho narození a taky emocionální vyrovnanost, s jakou Fulvio vnímá svou matku.

 

Harmonicky aspektovaný MERKUR mu dal dobré mentální schopnosti, bez úsilí své matky mohl zůstat nadosmrti nepochopeným mrzákem, o kterém by navíc všichni mysleli, že je postižený nejen tělesně, ale i mentálně.

 

fulvio--cakry.jpg

Narodil se s velice silnou životní energií, kterou ale nemohl aktivně, fyzicky uplatnit.  Od narození upoutaný na vozík.

Přesný čas narození není znám, ale prvek Zemi odpovídá hexagram 56 - a je to Stop kodon, fyziologicky štítná žláza, 

 

fulvio--hd-p..jpg

 

 

 

 

14..png