Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 3. 2015

Jiří WOLKER

 

 

 

Narodil se 29.3.1900 v Prostějově.

 

sfpage.jpg

 

 

Jeho velká citlivost a empatické schopnosti jsou dány Lunou a Marsem ve znamení RYB.

Vycházející znamení Kozoroh a přímo na  Ascendentu  Saturn poukazují na to, že to byl  vážný mladík, možná i proto byla jeho tvorba sociálně laděná. 

Pocházel z dobře situované rodiny. Vypovídají o tom i čtyři planety v 2.majetkovém domě a Venuše v 4.domě. Jeho slabé zdraví naznačuje Mars v Rybách v napětí na Neptun, který se nachází zrovna v 6.domě zdraví a práce,  a náchylnost k plicnímu onemocnění Merkur v napětí na Saturn. Každý, kdo má ve svém radixu Merkur v napětí na Saturn, hlavně mezi kardinálními domy, má dispozice k nějakým potížím s dýchacími orgány.

 

Patřil mezi málo lidí, kdo má silnější stranu JIN /IDU/-181- nonverbální intelekt, pravá hemisféra, která ovládá levou stranu těla. Tak by se dalo vysvětlit, že navzdory silné srdeční čakře trpěl tuberkulózou, protože měl k tomu silné dispozice i ve svém radixu.

 

wolker-cakry.jpg

 

 

 

15.png

 

 

 

wolker-hd-profil.jpg

Slunce v bráně 17 - Vizualizace toho, jaký vzorec je správný či nikoli.

Země v bráně 18 - Náprava na pokaženém

  18 - 58 Kanál soudu a kritiky a plně vědomé úrovni. 

38-bojovník a opozice, 

39 - Provokace

Vladař horoskopu Saturn v bráně 58 - vystupoval proti autoritám za účelem zlepšení a nápravy světa kolem sebe. Ale v lince 2 - stručně Zvrácenost, perverze, nepřirozenost. Bohužel nevím, co tím Ra Uru Hu má na mysli. 

 

15.png