Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 3. 2015

Andreas LUBITZ

 

Andreas Lubitz se narodil 18.12.1987 v německém Montabaur. Uvědomila jsem si, že jen dva měsíce po mé dceři, která taky tragicky zahynula v r. 2006, v některých aspektech jejich  radixy jsou podobné.

 

lubitz-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odmala toužil po létání a nakonec svůj sen prosadil. 

Andreas se stal členem klubu jako velmi mladý, aby si splnil svůj sen stát se pilotem. Ten sen teď draze zaplatil životem," napsal člen klubu LSC, než bylo jasné, že si mladík vzal život dobrovolně. Motiv této strašlivé masové vraždy a sebevraždy zatím není znám. 

Podle známých byl Lubitz  milý člověk, který vůbec nevykazoval násilné sklony. Už ve středu se ale objevila informace, že v roce 2008 trpěl depresemi a kvůli osobním potížím přerušil výcvik pilota.

Německý deník Bild k tomu v pátek uvedl, že Lubitz tehdy trpěl závažnými problémy, kvůli nimž podstoupil rok a půl dlouhou psychiatrickou léčbu. Dokumenty, které se k tomu vztahují, se chystají německé úřady předat do Francie, jakmile je samy prostudují.

Lubitz každopádně následně prošel veškerými zkouškami. 

Není divu, silně obsazený Střelec, ale kdyby při výběru takových zodpovědných profesí jako pilot, řidič, atd. kde člověk zodpovídá za životy spousta jiných lidí provedli jako doplněk klasických psychotestů i astrologické vyhodnocení, mohli zjistit, že Andreas měl ve svém radixu Lunu v krizovém znamení ŠTÍRA, dokonce v konjunkci s Marsem, Mars v konjunkci s Plutem. Tyto tři planety ve ŠTÍRU tvoří stellium, které se bijí s planetami ve STŘELCI, způsobí těžké vnitřní konflikty, jako oheň a voda.. Mars konjunkce Pluto je velice násilný aspekt, který aspoň jednou v životě se projeví. Konjunkce dokonce ve znamení ŠTÍRA.  

O konfliktech s otcem mluví Slunce v konjunkci se Saturnem ve Střelci. Luna mluví o matce, a takové aspekty Luny ve ŠTÍRU vypovídají o rozporuplném vztahu k matce,

Kdo se narodí v době,, kdy Luna a Mars jsou v konjunkci,, tento aspekt má vliv na jeho povahu negativní /bojovnost, neadekvátní reakce, hodně energie, silné prožívání, . Horoskop taky vypovídá o postupném úbytku životní energie - sekundární Saturn se celý jeho život dotahoval a stále víc zakryl nativní Slunce. 

 

Profil z hlediska Chronobiologické psychogenetiky nevysvětluje úplně všechno a není vysvětlením na všechno, i když nerovnováha mezi Idou a Pingalou vyostřuje všechny nerovnováhy v jeho temperamentu, v jeho případě na intelektuální úrovni, kdy hodnota 7. čakry /82/ je téměř trojnásobek 6. čakry /29/.

 

lubitz-cakry.jpg

Při psychoteschtech podporovaných astrologickým vyhodnocením by mohli načas přijít na to, že taková osobnost plná vnitřních rozporů a emocionálních zmatků dřív nebo později se dostane do takové emocionální krize, kdy jednou energii Marse ve ŠTÍRU obrátí proti sobě a jako osoba zodpovědná za životy jiných bude ohrožovat i velké množství jiných životů. . 

 

Tragédie se stala v době, kdy tranzitní Saturn ve STŘELCI  se blížil k jeho planetám ve Střelci a jeho direkční Luna ve ŠTÍRU vytvořil konjunkci na jeho Mars, tedy stejný aspekt, jaký má v radixu. 

Tragédie se stala 24.3.2015, čtyři dny po zatmění Slunce, které dělalo napěťová aspekty, kvadráty na většinu  jeho planet v nativu, a aktivizovalo destruktivní aspekt Mars konjunkce Pluto. 

Deprese, jimiž trpěl německý pilot Andreas Lubitz, byly před šesti lety tak vážné, že při výcviku v Arizoně byl veden jako „nelétající“. Uvedl to v pátek německý bulvární deník Bild, podle kterého jej duševní potíže trápily půldruhého roku. Výcvik dokonce přerušil, ale pak prošel všemi lékařskými testy včetně psychologických.

 

15.png