Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 3. 2017

Kim Daul

 

Kim Daul se narodila 31.5.1989 v Soulu, své dětství prožila v Jižní Koreji a posléze v Singapuru. Svou kariéru modelky začala právě v Asii, ale zakrátko si ji vyhlédli evropští agenti a v roce 2007 se přestěhovala do Evropy, když v Paříži prožila svůj debut. Chodila přehlídky pro Chanel, Dries van Noten či Maison Martin Margiela a stala se jednou z nejznámějších a nejvyhledávanějších asijských modelek, procestovala celý svět a předváděla pro přední světové návrháře.

kim-daul-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak je vidět z jejího radixu, byla emocionálně velice labilní. Poškozená Luna v Beranu a Venuše v mentálním znamení Blíženců. 

Když se stěhovala do Paříže, byla nadšená, její přátelé ale říkají,že právě tady se začala cítit nešťastná a osamocená. Zároveň v poslední době trpěla depresemi a přepracovaností.

Kim před sebevraždou zanechávala na svých webových stránkách vzkazy,že je osamělá a v depresích, přesně 2 týdny před svou smrtí napsala: "Už jsem se smířila s tím,že nepatřím nikam. Čím víc získávám,tím osamělejší jsem...vím,že jsem jako duch."

Dne 19.11.2009 spáchala sebevraždu, byla nalezena mrtvá ve svém bytě v Paříži, kde se podle prvních zpráv předávkovala léky, později ale vychází zpráva o tom, že se nadějná topmodelka oběsila.

 

kim-daul-cakry.jpg

Zjištění jejího čakrového profilu prozrazuje, že měla velice málo životní energie, /to by i nevadilo, kdyby měla velice silný pocit životního poslání/ ale její citlivý emocionální temperament - když energie její srdeční čakry má sílu jen 6% /Max. je 99%/, odolnost vůči /sebe/zničení, kombinovaný s emocionální labilitou i podle jejího radixu, vedlo jí k tomu, že byla tak vyčerpaná, že ztratila smysl svého života. 

 

15.png