Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 8. 2021

Evita Peronová

 

 

 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Eva_Per%C3%B3nov%C3%A1

 

 

eva-p.-radix.jpg

 

 

Když někdo viděl životopisný film o Evitě Peronové, dozví se z toho, že pocházela z velice chudých poměrů, nemanželské dítě velkostatkáře, ale byla ambiciozní, tvrdohlavá, a chtěla v životě něco dokázat.  S Flegmaticky-Sangvinickým temperamentem byla maximalista. Nebyla štědrá kvůli tomu, že by ji k tomu vedla srdce, ale spíš pocit méněcennosti - Luna konjunkce Saturn v 4. domě horoskopu. 

 

/ Štědrost pramenící ze svého srdce  vyjádří spíš aspekt Luna konjunkce Jupiter - jako u manželů Vlčkových - Ondřej Vlček - generální ředitel Avastu, Katarina Vlčková lékařka / 

 

/ Planety v 4. domě - Saturn - chudé poměry, Neptun - chybějící otec, Luna - citové ztotožnění se svým domovem, ale v poškození emocionální nestabilita, brzo opustí svůj domov /. 

 

Poškozené Slunce - zdroj životní síly - v napětí na Saturn již apriori mluví o potencionálních zdravotních problémech. Její matka taky dostala rakovinu děložního čipku, ale dala se včas operovat a vyléčila se. Evita kvůli svému pracovnímu nasazení šla k lékaři, když již bylo pozdě /. 

 

V Human Design grafu je zajímavé, že vladař jejího horoskopu Venuše / taky vladařem 6. domu zdraví /  - má přiřazený hexagram I-Ťing 12 - je to STOP kodon a patří do rodiny zkoušek, podobně jako nevědomý Neptun v bráně 33. 

 

Z HD grafu je taky poznat, že s jednou planetou v bráně Tribal - nevědomý Mars v bráně 37 - necítila velkou potřebu podporovat svou užší komunitu, rodinu, ale spíš byla zaměřená na společnost, - počet bran na kolektivním obvodu 11 - víc jak 50% - což je již nezdravé. 

 

eva-spolu.jpg

 

                                                                                               Aktivovaných bran 20.  z toho  11 kolektivních,  8 individuálních a 1 Tribal. 

9..jpg