Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 1. 2011

Terry Fox

 

           

  Celým jménem Terrance Stanley Fox se narodil 28.7.1958 ve kanadském Winnipegu. V 18. letech mu diagnostikovali sarkom kostí /rakovinu/. Přesněji 9.3.1977.

 

terry-radix.jpg

                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

V den, kdy byla diagnóza definitivně potvrzena, napadl Uran kvadraturou radixovou Lunu, vytvořil konjunkci s radixovým Saturnem a zároveň přesnou kvadraturu na své radixové postavení. Jižní karmické uzly události stojí na Venuši a osudový přídech celé události dodává přesná konjunkce lunárních uzlů. Normální člověk by se asi v takovém případě vzdal, ale Terry rozhodně normální nebyl. Slunce ve volné konjunkci s Uranem a Venuše v trigonu na Neptuna z něj udělali člověka, který má své sny. Merkur v Panně v konjunkci s Plutem a s trigonem na Mars v Býku mu však dal taky sílu, aby své sny uměl zrealizovat a strhnout s sebou ostatní.

V r. 1977 museli mu amputovat pravou nohu. Rozhodl se, aby získal prostředky pro podporu podobně nemocných, absolvuje běh napříč Kanadou. Nazval to Maraton naděje. 12.4.1980 zahájil svůj běh. 1.9. po 143 dnech a 5 373 kilometrech byl donucen běh přerušit. Rakovina se objevila v jeho plicích- metastáza osteosarkomu. V červnu 1981 dostal zápal plic, 27.6. upadl do kómatu a následujícího rána zemřel.

 

 V radixu horoskopu planetu štěstí  JUPITER má ve znamení VAH v konjunkci s Neptunem a se Severním Uzlem. Je to karmické.

 Sílu mu dávaly dvě velké planetární konfigurace v jeho horoskopu, velký zemský trigon a T-kvadratura s ohniskovou planetou SLUNCE.

 MARS v BÝKU v 9.domě - houževnatost, vytrvalost, /9.dům dlouhé cesty/, poškozen opozicí na NEPTUN v 3.domě /krátké cesty/ - hlavní diagonála konfigurace  Drak, po kterém proudí nejvíc energie. Podle mně tento aspekt je to vesmírné semínko, z kterého vzniklo jeho těžké onemocnění, Energie houževnatého Marse v Býku je destruktivně rozmělněna opozicí na Neptun. 

 

fox--cakry.jpg

 

 

Když jsem se dívala na neutronové počasí/ NP/  uvědomila jsem si, že Terry Fox se narodil, když Slunce bylo v bráně  31 - Vedení/Vliv =  dal dohromady velký projekt /proběhnout celý kontinent/, ale musel se stáhnout - nedokončil to kvůli svému zdravotnímu stavu  Země v bráně /41/. Netvrdím, že takto dopadne každý, kdo se narodí za takovéhoto NP, ale on je veřejně známá osobnost, proto je dobrým příkladem. 

 

hd-pr.fox.jpg

 

 

 

 


14..png