Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 3. 2013

Vladimír ČECH

 

Vladimír Čech se narodil 6.7.1951 za pět minut půl druhé ráno v Praze Motole. Zemřel 22.3.2013 v 5:30 ráno taky v Motole. Podle jeho maminky "odešel", protože takto to tak moc nebolí. 

 

vl.cech-radix.jpg

 

 

 

 

 

muj-syn-vladimir-cech-pribeh-.jpgVladimír Čech prožil svých jedenašedesát let naplno. Byl hercem, moderátorem, po založení Občanského fóra také poslancem České národní rady. Záhy se stal díky televizní obrazovce jedním z nejslavnějších Čechů a rozhodně byl, a svým způsobem dosud je, nejslavnějším českým milionářem

 Byl vážně nemocný.

Lynchův syndrom

Je dědičné onemocnění, kvůli němuž se v těle od mládí mohou tvořit nádory, především v tlustém a tenkém střevě, mohou však být i na játrech či v žaludku. Pokud člověk syndrom má, je u něj vysoká, až 70 procentní pravděpodobnost, že onemocní karcinomem tlustého střeva. Jde o mutaci genů, které jsou zodpovědné za nápravy chyb v DNA. Buňky, které jsou takto „neopravené“, protože příslušné geny nefungují, se hromadí a může vzniknout nádorové bujení. Poškozený Neptun v 6. domě - záhadná onemocnění, vládne Dračí hlavě v 11.domě.

 

cech-cakry.jpg

 

10..png

 

 

cech-hd-profil.jpg

 

 

 

12..png