Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 10. 2015

Reportáž s léčitelem Josefem Zezulkou

Čeho jste si ve svém životě nejvíc vážil, pane Zezulko?

Svých dvou darů – vědění o životě a průniku bioenergie. Jsou to zvláštní schopnosti, jako když je někdo třeba jasnovidný.

 

Léčil jste přes čtyřicet let. Jak se na tu dobu díváte?

Můj život mi nepatřil, vždy jsem se jenom staral o jiné. V mládí mi zemřel otec a musel jsem živit celou rodinu. Pak jsem začal léčit. Naplno jsem prokázal, že biotronikou lze vyléčit rakovinu. Klasická medicína to zatím nedokáže, ta jenom ruší nádory, které jsou jejím projevem. Rakovina je samostatný proces. Ten jsem musel přerušit a pak se vrhnout na likvidaci nádoru. Samotné potlačování nádorů nemá význam. Jde o bioenergetickou poruchu, bioenergetickou nedostatečnost, kterou lze vyléčit pouze působením biotronika. Teď je bohužel takových chorob plno.

 

Proč je jich tolik?

Když jsem byl malý, bydleli jsme v Nuslích. Zemřel tam na rakovinu místní švec a mluvily o tom celé Nusle, taková to byla vzácná choroba. Teď se s ní i rodí děti nebo ji dostávají v útlém věku. Proč? Ze životního prostředí, z toho, jak žijeme. Lidé vůbec nemyslí. Za mého mládí bylo maso jednou za týden, uzeniny jsem viděl tak jednou za měsíc. A teď? Uzenina je hlavní jídlo. Kus mrtvoly, který si lidé na-konzervují kouřem a dehtem, aby to ani bakterie nemohla sežrat. A těhotná žena jí denně uzeninu, pije káv, kouří. To jsou hned tři karcinogenní látky.

 

Říká se, že také máme sníženou imunitu...

Samozřejmě. Každý tvor či rostlina má svůj energetický systém a nebylo na světě tolik ztráty imunity, dokud jsme se neobklopili elektrickými spotřebiči. Za mého mládí se elektrikou pouze svítilo. A dnes? Lidé žijí v panelácích, které jsou v podstatě Faradayovou klecí krytou betonem, obklopenou spoustou elektrospotřebičů. Každý přístroj vyzařuje určité elektromagnetické pole. To nemůže z té klece ven, odráží se od stěn a jeho škodlivý účinek se násobí. Mladí lidé nosí elektrické pole přímo v uších, když si nasadí sluchátka, aby poslouchali hudbu. Příkladů je mnoho. Když jsem na takový účinek elektrospotřebičů upozorňoval, dívali se na mně „odborníci“ spatra.

 

Myslíte, že AIDS vznikl z podobných důvodů?

Hlavní příčinou je opět bioenergetická porucha. Tělu se tak sníží imunita, že se v něm objeví nový tvar, kterému lékaři říkají virus HIV, přitom je to viroid. Ten samozřejmě není příčinou choroby, ale následkem. Působením biotronika lze AIDS vyléčit. Já jsem to už prokázal.

 

Vím, že jste velice úspěšně léčil i roztroušenou sklerózu.

Léčil jsem víc chorob. Skleróza multiplex se dá zastavit a zpravidla zlepšit to, Co se zhoršilo v poslední době. Když už jsou nervové buňky zničené, je pozdě. Vzpomínám si na mladé děvče, bylo po maturitě a už nechodilo. Rodiče ji ke mně přivezli a ono říkalo, že už nevěřilo, že se někdy ještě podívá ven z okna. Dodnes žije a chodí.

 

Jak léčitel pozná, že je schopen léčit ty nejtěžší choroby?

Velice těžko. Lidé mají nepěknou vlastnost, že si často o sobě myslí daleko více, než na co opravdu mají. Podívejte se, když se děťátko uhodí do hlavičky, maminka mu hladí bouličku a chlácholí ho. Aniž by tušila, předává mu tím svou vlastní energii. Většina lidí, kteří se teď objevili a říkají si léčitelé, jsou taky jenom takoví chlácholiči. Není to léčení, jenom chlácholení, které může vlastně dělat každý. Za svůj život jsem poznal asi jenom tři opravdové biotroniky, kteří skutečně léčili, nedávali jen ze sebe. Narodili se se zvláštním vrozeným darem průtoku.

 

Nemohli by se to někteří magnetizéři naučit?

Možná mohli, pokud mají schopnosti, to znamená určitý stupeň intenzity, a hlavně potřebnou kvalitu bioenergie. Dlouhá léta jsem usiloval o to, aby bylo možno zřídit v některé nemocnici léčebnu, v níž bych mohl učit své žáky a vychovat z nich dobré biotroniky. Jednou jsem měl naději. Podařilo se i získat doklady o vyléčení pacientů přímo v nemocnici a postavil se za mně profesor Kožešník, který řídil Akademii věd. Už už to vypadalo dobře, byli jsme těsně před dokončením pozvání na ministerstvo zdravotnictví. Čekali jsme na chodbě, vyšel ministr a omluvil se, že byl právě odvolán a na jeho místo nastupuje pan Prokopec. Všechno jsem mu předal a on vás bude volat, řekl nám tehdy. A tím to skončilo. Ministr Prokopec šel tvrdě proti nám. Vlastně mně zase odkopli.

 

Už jste přestal pracovat. Myslíte, že je ještě nějaká šance vychovat další schopné biotroniky?

Pokud budou přece jen vytvořeny podmínky, a naděje tu zase je, může se obor přece jen rozrůst. Nemyslím, že by zde mohli být najednou stovky schopných biotroniků, ale dva tři určitě. A jak se budou podmínky rozevírat, určitě se budou rodit další lidé s těmito schopnostmi. Nehledě na to, že biotronik je odborníkem třeba v nádorových procesech a může radit nemocným, jakých chyb se vyvarovat, udělat v oblasti prevence vlastně hodně i pro zdravé. Lidé by pochopili, jak je třeba žít, a nebylo by třeba ani tolik práce.

 

Někteří léčitelé říkají, že nemoc AIDS se nemá léčit, jde prý o trest za skutky v minulých životech.

Obvykle odmítají nemocné proto, že na to nestačí. AIDS nejen lze vyléčit, ale dokonce úplně zastavit, aby přestal zabíjet lidi. Ale to by si lékaři museli uvědomit spoustu věcí.

 

Zdá se, že si oficiální medicíně nemyslíte nic moc dobrého.

To se nedá říci. Potkal jsem lékaře, kteří za mnou stáli. Ale i takové, kteří mi řekli do očí – vy nemůžete léčit! Já na to studoval šest let a vy to máte umět jen tak? Ne-mohli se stavět přímo proti mně, protože jsem jasně své schopnosti prokázal. Ale vždycky si našli nějaký důvod, aby mi mohli další léčení zakázat. Takže se už těším, že brzy natáhnu brka. A doufám, že v příštím životě nebudu člověkem. Chtěl bych si odpočinout.

svetlo-v-dusi.jpg