Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 8. 2021

Muž, 32 let

 

 

Jedná se o ještě docela mladého muže, kdo za svého života stihl mít již i dva infarkty. Velká obezita, která souvisí s přejídáním a s leností.  Astrologicky poškozené Slunce ve Lvu v napětí na Jupiter. Znamení Lva je obecně pohodlné, v napěťovém aspektu na Jupiter dělá všechno ve velkém stylu. Jídlo, pití, vyhazování peněz, jen ne pohyb. 

Dále poškozený Mars v 6.domě práce a zdraví. Mars v Beranu je obvykle silný, ale v tomto případě jeho síla je oslabena napětím na Neptun. Neptun rozmělňuje, dává rybí zabarvení. 

 

muz-obezni.jpg

 

 

V tomto konkrétním případě je velice výstižný i čakrový profil.  Muž se narodil se životní energií víc jak 400 / jako např. Jaromír Jágr /, měl by hodně sportovat, ale když rodiče ho k tomu nevedli odmala, ovládl ho lenost, související nejen se znamením Lva, ale i  s Flegmatickým fyzickým temperamentem. 

 

muz2--18.8.1988.jpg

 

 

Přitom má definované EGO - to obvykle dává silnou vůli, kdyby chtěl se sebou něco dělat, dokázal by to. Ale on svou vůli zaměřuje hlavně na vydělávání peněz, podvádění lidí / Merkur v napětí na Jupiter do 8. majetkového domu /

 

 

 

 

9..jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář