Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr Šula

https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/20081113_fotbal_petrkovice_umrti.html

Petr Šula se narodil 10.6.1973 v 3:50 minut. Jeho tatínek byl tak laskavý a řekl mi jeho datum i čas narození, protože na internetu to nikde není.

sula-radix.jpg

 

Měl zdravotní problémy již v minulosti. Měl zesílenou srdeční stěnu. Jeho lékař mu sportování, ještě když hrál v A týmu, na čas zakázal. Kvůli potížím se srdcem skutečně přestal na nějaký čas hrát. Pak znovu začal, ale už jen za béčko. Jeho cholerický fyzický temperament mu nedalo jen tak se lenošit na pohovce.  Zesnulý Petr Šula byl otcem tří dětí.

Rozbor temperamentu metodou Chronobiologické psychogenetiky ukazuje na velice slabou životní energii, 188, velkou nerovnováhu mezi pravou /IDA/ a levou /Pingala/ stranou, čímž se ještě vyostřuje celková nerovnováha jeho organismu. Nejméně energie u 4. a 5. čakry /srdce a krk/ - z hlediska fyzické zdravotní způsobilosti intelektuální úroveň se nepočítá.

 

sula-petr-cakry.jpg

 

 

Jeho Slunce jako zdroj životní energie byla škrcena Saturnem již při jeho narození. Slunce konjunkce Saturn na Ascendentu.  Planeta představující základní mužskou energii, Mars v slabých Rybách, v bráně 36 – Krize, potemnění světla, poškozený v 11. domě radixu /skupinové aktivity/ . V roce 2008, když tranzitní Uran došel na jeho Mars, Petrův čas se naplnil. 

 

sula---zkolaboval.jpg

 

 

 

 

 

 

 

12..png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář