Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 6. 2011

NICK VUJICIC

Nick Vujicic dal mnoha lidem inspiraci do života. Pomohl jim pochopit, že zdánlivě nepřekonatelné problémy se dají brát jako maličkosti. Ale především člověk, který se narodil bez končetin a přesto je rád za život, který žije a je šťastný.

Nick Vujicic se narodil 4. prosince 1982 v Melbourne v Austrálii, v 6:35 místního času. To znamená, že má vycházející znamení ve Střelci a z 10 planet devět má na východě, ale v horní hemisféře. Vzhledem k jeho postižení je příznačné, že ty planety jsou schované v 12. domě. Silná, extrovertní osobnost, která je zaměřená hlavně na sebe, na svůj vývoj,  na západě je jen Luna v Raku v 8.domě, s touto Lunou je jedině zaměřený na ostatní.  Jeho úděl naznačuje Chiron v Býku v 6. domě horoskopu, v konjunkci se zlověstnou stálicí ALGOL.  6. dům a Chiron v Býku - zaměření na své tělo. 

 

vujicic-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeho narození bylo pro rodiče menším šokem. Chlapec se bez jakéhokoliv varování lékařů narodil bez končetin, jinak však zdravý. Ono úvodní zaskočení však brzy opadlo a rodiče mu dávali lásku a již se nijak nezabývali tím, že má Nick ono postižení. Jeho život byl zpočátku velmi krušný. Byl ve škole častým terčem šikany, jelikož ostatní děti nedokázali pochopit, že i když je Nick navenek jiný, uvnitř je stejný jako oni. Nick tak trpěl depresemi a dokonce uvažoval o sebevraždě. Naštěstí mu to přešlo a naučil se žít se svým postižením. Přišel taky na to, jaké by mohl mít poslání v životě. Astrologie napovídá, že hlavním tématem jeho života jsou VZTAHY /Dračí hlava v 7. domě/.   Plutoid Haumea v 10. domě - podpora v nalezení svého poslání, povolání.   

 

vujicic-cakry.jpg

 

Má rovinu VIZE /rovina s chybějícími čísly 3-5-7/ a životní číslo 27/9. Tato rovina si staví za cíle ideály a ideál zůstává v mysli jednotlivce jako paprsek ozařující všechno jeho počínání. Lidé s touto rovinou mají neuvěřitelnou emocionální sílu a odvahu, třebas to nebývá vždycky na první pohled patrné, dokud není jejich přesvědčení podrobeno zkoušce. /Mahátma Gándhí, kosmolog Stephen Hawking, Charles Lindberg, Jules Verne, Isaac Asimov, Paul McCartney, atd./

 

 

Patrně klíčovým okamžikem, bylo, když mu jeho matka dala přečíst v novinách článek o muži, který měl podobné postižení. Nick v tu chvíli pochopil, že není jediný, kdo byl postaven před podobný problém. Nakonec si začal uvědomovat, že jeho životní úspěchy mohou být velkou životní inspirací pro mnoho lidí. V tom okamžiku byl rád, že žije a začal děkoval bohu, že je naživu.

Píše:

Velkou zásluhu mají moji rodiče. Vždycky mě bezpodmínečně milovali. Ve škole jsem si mohl „užít“ za celý den spoustu posměchu, ale věděl jsem, že doma mě očekává láska. Ale co mě opravdu změnilo? Maminka mi jednou ukázala v novinách článek o jednom postiženém člověku. Pomohlo mi to, abych si uvědomil, že nejsem na světě jediný, kdo prožívá bolest. Rozhodl jsem se, že budu vděčný za to, co mám, místo toho, abych byl naštvaný kvůli tomu, co nemám. Maminka mi říkala: „Nicku, vím, že si tě Pán Bůh použije, i když nevím, jak a kdy.“ A ta semínka začala v mém srdci klíčit.

V témže roce jsem si při fotbale se mi vymkla nožička. Dobře víte, jak moc používáte ruce a nohy – a tolik já potřebuji svoji nohu. Tři týdny jsem musel ležet v posteli. Cítil jsem se jako invalida (úsměv). Nikdy předtím jsem nebyl za svoji nožičku tak vděčný jako tehdy. To byl první bod zlomu.

 

 

Vladař horoskopu Jupiter má v bráně 14 - Silové dovednosti v centru Sakrál.

 

clipboard04.jpg

 

 

MC - hrot 10.domu, kam směřujeme má ve LVU, vladařem je Slunce v bráně 9 - Koncentrace,  krotící síla malého,  / aminokyselina threonin, patří do rodiny SVĚTLA / hlavní impulz inkarnace, uzemněna bránou 16 - Nadšení, harmonizace

 

Nick věří, že každá překážka, se kterou se v životě setkáme, má nějaký smysl, záleží jen na našem postoji, zda ji překonáme.

Nickův život zachránila především víra v Boha. Proto také jezdí po celém světě, kde přednáší pro zdravé i nemocné lidi a snaží se je inspirovat, motivovat a hlavně přivést na víru k Bohu, který, jak on sám říká, mu zachránil život. Nick totiž v dětství trpěl velkými depresemi, protože nemohl vyrůstat jako ostatní.

 

 

Planetu MARS má v povýšení, ve znamení Kozoroha v bráně 61 - Vnitřní pravda, dává mu velký mentální tlak porozumět tomu, co s nim je, pochopit, proč musel takto se narodit.

 

kep.png

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář