Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reference

 

xy.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování za vypracování dětského horoskopu

Markéta, 21. 10. 2015 21:40

Velmi děkuji paní inženýrce Farkašové za vypracování horoskopu mé dcerky, který mi je inspirací při její výchově. Zobrazení její osobnosti a charakteru je výstižné. Mnohé v horoskopu dcery odpovídá její povaze. Nejvíce užitečné se mi jeví popis citových potřeb dítěte, intelektu či popis pro ni vhodných fyzických aktivit. Zajímavé je i popsání jejího vztahu k rodičům, jak je sama vnímá. Z důvodu mé spokojenosti s vypracováním horoskopu a velmi vstřícného a ochotného jednání, si nechám paní inženýrkou ještě vypracovat horoskop svého synka.

Horoskop pro dcerku Janu

Vašek, 16. 10. 2015 16:31

Když Jana četla horoskop ,který jí vypracovala paní Elvíra tak jsem jen slyšel ... To není možný ???? jak to ví??? jak se to dozvěděla???? Tatíííííí jak to paní může všechno o mě vědět??? Víš tvůj radix jsi ty a paní Elvíra ho umí přečíst . Jsou to roky dřiny vyznat se v horoskopu Tatíííí a já jsem pochopila to či ono a já si už rozumím . To je moc dobře.

Děkuji paní Elvíro

Vašek

Veľké ďakujem

Martina, 22. 4. 2015 10:00

Pani Elvíra, som veľmi rada, že som sa rozhodla riešiť partnerský rozbor a svoje priezvisko po svadbe práve s Vami. Veľmi poceňujem, že ste odpovedali aj dodatočne na nejaké moje otázky a nekončilo to len odoslaním vypracovaných materiálov.
So svojím priezviskom som maximálne spolojná a zatiaľ pociťujem len pozitívne zmeny v mojom živote.
Určite sa na Vás obrátim aj pri výbere mena nášho miminka, ktoré teraz čakáme :). Prajem veľa spokojných klientov.

Veľké ďakujem

Martina, 22. 4. 2015 9:59

Pani Elvíra, som veľmi rada, že som sa rozhodla riešiť partnerský rozbor a svoje poceňujem, že ste odpovedali aj dodatočne na nejaké moje otázky a nekončilo to len odoslaním vypracovaných materiálov.
So svojím priezviskom som maximálne spolojná a zatiaľ pociťujem len pozitívne zmeny v mojom živote.
Určite sa na Vás obrátim aj pri výbere mena nášho miminka, ktoré teraz čakáme :). Prajem veľa spokojných klientov.

Velká pochvala

Markéta, 18. 2. 2015 5:46

Moc děkuji paní Elvíře za vypracování horoskopů mých dětí. Pomůžou mi poznat vlastnosti dětí, které jsou viditelné a ještě nejsou na povrchu. Díky horoskopu si uvědomuji něco, co tuším a můžu jim nějakým způsobem pomoci. Ještě jednou děkuji a můžu jen doporučit !!!! Paní Elvíra je velmi milá, vstřícná a ochotná.

partnerství

Láďa, 9. 12. 2014 15:33

Vynikajícím způsobem od paní Elvíry vypracovaný vhled do problematiky zda vyjde partnerství, zda se k sobě hodíme...Myslím, že tímto rozborem se dá předejít mnohýmn problémům , které na druhém ukáže až čas a to zejména v době, kdy máme zastřenu mysl např. idealizací druhého, také např.pomíjející fyzickou fascinací a přítažlivostí.Vřele doporučuji takovýto rozbor v začátku vztahu.

Duchovní síla

Ladislava Pacnerová , 10. 4. 2014 21:52

Má duchovní schopnosti?

Poděkování

Zuzana, 5. 3. 2014 16:07

Děkuji Vám za vypracování horoskopu a rozboru jména pro moji dcerku. Výklad mi bude dobrým pomocníkem při výchově mého temperamentního beránka. Moc jste mi pomohla, komunikace s Vámi byla velice milá. Děkuji.

Horoskop-poděkování

Hanka, 16. 2. 2014 6:47

Moc děkuji za zpracování horoskopu. Výklad byl mi podrobný, profesionální, pro mě velmi hodnotný. Výborná komunikace s paní Elvírou. Doporučuji všem, kteří hledají odpovědi na své otázky. Ještě jednou děkuji za vstřícný přistup a pomoc.

Horoskop- pochvala

Ladislav, 8. 2. 2014 19:12

Velmi dobrý astrologický výklad horoskopu s přidáním numerologického rozboru Výborné k sebepoznání a zamyšlení se nad svými vlastnostmi a sklony. Děkuji !!

VELMI DĚKUJI

Lucie, 16. 9. 2013 16:20

Krásná spolupráce, výborné čitelné rozebrání na základě numerologicko-astrologickém! Vím, kde na sobě zapracovat a rozbor seděl na milimetry. DĚKUJI ZA VŠE! :)

Pochvala

Jana , 5. 6. 2013 13:28

Doporučuji všem, moc se mi líbí vysvětlení, které je pro všechny srozumitelné, kompletní a profesionální. Ochota, dobrá spolupráce,
hodí se pro všechny lidi, kteří potřebují poradit při výchově,
poznat sama sebe nebo partnera... výborná možnost sebepoznání !

Poděkování za numerologické rozbory

Iveta, 4. 4. 2013 9:49

Velice děkuji paní Elvíře za její rozbory. Za její vstřícné jednání a vysvětlování mých nekonečných otázek. Všem kdo potřebují nějakou radu,ji mohu jen doporučit, určitě nikdo nebude litovat.

Thanx

Karel, 3. 4. 2013 19:13

Díky Elviro!

Numerologické rozbory

Roland, 7. 1. 2013 8:30

Paní Elvíra je spolehlivá, vstřícná a komunikativní. Děkuji za výběr jména pro miminko a také za numerologické rozbory ke změně našich jmen. Její hluboká znalost numerologie, kabaly a astrologie nám pomohla a s novými jménami se cítíme líp a náš život se pozitivně změnil. Paní Elvíru všem doporučuji!

Zajímavé

Jitka, 24. 11. 2012 13:50

Velmi ráda navštěvuji tyto stránky.Jsou tu velmi zajímavé články.Člověk se tu dozví proč se staly určité události.Přeji hodně pracovních i osobních úspěchů.Jitka

Osobne rozbory

Eva V., 10. 8. 2012 20:48

Pani Elvira dakujem Vam za velmi obsiahly vyklad,ktory som dostala od Vas pre mna i manzela.Vasa praca je velmi precizna.Je uzasne ako ovladate rozne rozbory.Ja mozem Vasu pracu len obdivovat a kazdemu vrelo odporucit.Sama sa trochu rozumiem numerologii aj asrtonomii
ale tak dokladnu pracu som este nevidela.Prajem Vam dalsie uspechy
v praci i v sukromi.Eva V.

Miminko

Anna Miková, 25. 6. 2012 19:34

Čekáme miminko a nevíme jaké jméno se hodí k Příjmení?Děkuji,Miková

Re: Miminko

Anna Miková, 25. 6. 2012 19:50

Napište mi prosím na mou emailovou adresu. E.

Rozbor pro dceru

Iveta, 9. 1. 2012 23:17

Paní Elvíro, moc děkuji za rozbor pro dcerku. Jako pro mámu (i oba rodiče, či prarodiče), je mi nápomocen poznat osobnost nejbližšího a pochopit, proč je něco, tak jak je. A taky trochu vodítkem ve výchově :-))